OVER MIJ

Overview

Een praktisch ingestelde people manager welke weet te verbinden en resultaten bereikt. Door mijn ondernemerschap ben ik in staat veel voor elkaar te krijgen. Dienstverlening, ontwikkelen en kansen bieden heb ik hoog in het vaandel staan. Hierdoor weet ik medewerkers in hun kracht te zetten en creëer ruimte wat stimulerend en motiverend werkt. Ik kan makkelijk schakelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Netwerken is een tweede natuur en ik zie kansen en mogelijkheden om kosten efficiënt, projecten of een afdeling tot een resultaat te brengen.

Projectleider op het scheidingsvlak van techniek en opleiden.

Ervaring met BBL-trajecten, inclusief subsidie praktijkleren of ESF. Verkorten van BBL-trajecten zonder kwaliteitsverlies. Scholen zo ver krijgen dat men luistert naar het bedrijf.

Ervaring op het gebied van het nieuwe leren, blended leren en hiermee het verlies van productie uren terugbrengen.

Het veiligheidsbewustzijn op een hoger peil brengen door efficiënt opleiden.

Wij LEIDEN U!

Op het gebeid van technische opleidingen of veiligheidsopleidingen kunnen wij u adviseren en uiteindelijk implementeren in uw organisatie. Of laat uw projecten leiden naar het resultaat.
.

Wij leren het u!

Of het nu het traditionele leren is of een hele nieuwe vorm van leren afgestemd op uw behoefte en die van u organisatie wij kunnen adviseren.

.

Wij zijn er voor u!

18 jaar ervaring in de energiesector op het gebied van opleiden, techniek, veiligheid, slimme meter, blended learning, terug dringen van productieve uren door slimmer op te leiden, maak gebruik van deze kennis en ervaring.

Wie is dock68

  • Danny Ouwendijk
    Danny Ouwendijk Eigenaar

    Een praktisch ingestelde people manager die weet te verbinden en resultaten bereikt.
    Door mijn ondernemerschap ben ik staat veel voor elkaar te krijgen.

WILT U MEER INFORMATIE

Start typing and press Enter to search